Verzenden & retourneren

Wil je een of meerdere artikel(en) uit je bestelling retourneren of omruilen, dan kan dat natuurlijk. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Jouw stappen

 1. Retourvoorwaarden
  Controleer hieronder of jouw retour voldoet aan de retourvoorwaarden*.

 2. Aanmelden / retourformulier
  Meld jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst aan door het retourformulier te downloaden en deze thuis in te vullen.
  Let op: je stuurt deze niet digitaal naar ons toe, maar voegt deze toe aan je retourpakket.

 3. Omruilen (optioneel)
  Wil je een artikel ruilen? Vermeld dit dan onder ‘Nieuwe bestelling’ op het retourformulier. De verzendkosten van deze nieuwe bestelling nemen wij op ons.
  Wil je omruilen voor een goedkoper artikel, dan storten wij het verschil terug via de gebruikte betaalmethode. Bij een duurder product nemen we contact met je op voor de bijbetaling.

 4. Versturen
  Na het invullen heb je nog eens maximaal 14 dagen om de retour naar ons op te sturen. Verpak het artikel hiervoor in een verzenddoos of -zak en voorzie deze van het retouradres:
  Slaap Vaak
  Kryptonstraat 14
  6718 WR EDE
  De retourkosten van het retoursturen zijn voor eigen rekening**. Je bent zelf verantwoordelijk voor de zending tot deze bij ons is ontvangen. Wij adviseren je daarom om altijd het verzendbewijs te bewaren tot wij je retour hebben verwerkt.

 

Onze stappen

 1. Retourverwerking
  Zodra jouw retourpakket is ontvangen op onze retourafdeling, zal deze binnen 3 werkdagen verwerkt worden.

 2. Terugbetaling
  Indien de retour voldoet aan de retourvoorwaarden*, zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, worden teruggestort via de gebruikte betaalmethode. Bij het retourneren van de gehele bestelling is dit inclusief de betaalde verzendkosten voor de heenzending.
  Kortingscode
  Heb je gebruik gemaakt van een kortingscode, dan wordt de betreffende korting gelijkmatig verdeeld over alle producten die je hebt besteld. Als je een gedeeltelijke bestelling retourneert, ontvang je het aankoopbedrag van het betreffende artikel minus het betreffende kortingsdeel terug; de waarde van de korting wordt niet opnieuw verdeeld over de gehouden artikelen. Een kortingscode wordt niet opnieuw uitgegeven op het moment dat je een bestelling retourneert.

 

*Retourvoorwaarden

 • Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Uiteraard mag je het artikel even kort testen zoals je deze ook in de winkel zou testen. Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen of is het artikel in gebruik genomen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Gebruik de productverpakking niet als verzendverpakking.
 •  Je hebt 14 dagen om de bestelling van je artikel(en) te annuleren en het retour aan te melden (= het retourformulier thuis alvast invullen, je hoeft dit niet digitaal bij ons aan te melden). Daarna heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Zolang het binnen 30 dagen na ontvangst compleet incl. retourformulier bij ons binnen is, zijn wij helemaal blij en zullen je retour dan verwerken zoals hierboven is aangegeven.
 • De retourkosten zijn voor eigen rekening**. Ons advies is daarnaast om altijd je verzendbewijs te bewaren tot je retour is verwerkt.

 

**Klacht

Wil je een artikel retourneren i.v.m. een klacht (bijv. verkeerde maat ontvangen of een beschadigd artikel ontvangen)? Meld de klacht dan vooraf via [email protected] o.v.v. je bestelnummer en voorzien van een foto ter illustratie van de klacht. Na een eerste beoordeling kunnen wij je dan een kosteloos retourlabel toesturen.
Stuur je het artikel zonder overleg en/of op eigen initiatief terug, dan kunnen de gemaakte retourkosten niet achteraf vergoed worden.

 

Retourformulier

Download hier het retourformulier en voeg deze ingevuld toe in het retourpakket.

 

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is opgenomen in onze algemene voorwaarden (artikel 6/7/8). Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x