test banner
Klantenservice


Advies & Vragen

Indien je vragen hebt over je bestelling of over artikelen op de webshop mag je altijd contact met ons opnemen, ook als je graag advies wil ontvangen over producten. Wij helpen je graag!


We zijn 24/7 per email te bereiken of telefonisch op maandag, dinsdag en woensdag tussen 09:00 en 17:00

Contactgegevens

Per E-mail
We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Doorgaans gebeurt dit binnen 24 uur. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina of stuur een email naar [email protected]

 

Telefoon
Voor vragen of advies zijn wij ook telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag tussen 09:00 en 17:00 (0318-647440)


Postadres

Kryptonstraat 11
6718 WR Ede
E-mailadres: [email protected]

BTW NR: NL862453501B01
KvK-nummer: 82398844

 


Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Defect artikel

Wanneer de klacht een defect of productiefout betreft dan adviseren we u om een mail op te stellen met een omschrijving van de klacht, het ordernummer van de bestelling, en indien mogelijk foto's waarop het defect en/of de klacht duidelijk te zien is. Op deze manier kunnen wij uw klacht het beste en snelste beoordelen en indien nodig doorsturen en voorleggen bij de betreffende leverancier. Deze mail kunt u sturen naar [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »